Vragen en antwoorden


In welke regio ben je werkzaam?

Mijn werkgebied is Noord-Brabant en Noord-Limburg.

Op welke dagen ben je beschikbaar? 
In het weekend worden de fotoshoots gepland. Liever een doordeweekse dag? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Kan ik ook een fotosessie cadeau geven?

Natuurlijk kan dat! Ik heb mooie cadeaubonnen die je kunt geven of we plannen ‘stiekem’ een datum.

Wat is inbegrepen in de prijs van een fotosessie en fotoproducten?

Een fotosessie kost € 135,00.
Dit zijn de kosten voor de tijd voor de fotosessie, de selectie en bewerking van de foto’s, 10 digitale foto’s in kleur en omgezet in zwart/wit in hoge resolutie, reiskosten binnen mijn directe omgeving (Bergeijk, Bladel, Eersel, Eindhoven, Geldrop, Heeze, Leende, Maarheeze, Nuenen, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre).

Voor de prijzen van foto afdrukken zijn de verzend- en materiaalkosten inbegrepen.

Hoe werkt het kiezen van de foto’s na mijn fotosessie?

De foto’s worden in een persoonlijke, online galerij weergegeven. De link van deze galerij ontvang je zodra deze klaar staat. De galerij is beschermd met een uniek wachtwoord. De foto’s zijn genummerd. Het nummer verschijnt zodra je er met je cursor over heen gaat en als je de foto opent. Zo kun je dus de foto’s noteren die je graag wilt hebben. De galerij blijft 2 weken online.

Hoe ontvang ik de digitale bestanden en hoe is de kwaliteit van de foto?

De door jou geselecteerde bestanden ontvang je via WeTransfer en zijn eenvoudig tot 7 dagen na ontvangst, te downloaden. De digitale bestanden zijn van hoge kwaliteit. Er staat geen logo of watermerk op en zijn geschikt voor grote afdrukken zoals bijvoorbeeld op canvas. De bestanden ontvang je in kleur én zwart-wit.

Gaat de fotosessie door bij slecht weer?

Een fotosessie van je pasgeboren baby (newborn fotografie) gaat gewoon door. Deze fotosessie is bij jou thuis of in het ziekenhuis. Een fotosessie van je zwangere buik kan ook heel goed bij jou thuis! Gaat het om een buitenreportage, dan is het risico slecht weer. Bij neerslag, onweer of harde wind, gaat de sessie niet door en verzetten we deze naar een later moment. Indien er een geschikte binnen locatie is, kunnen we de fotosessie uiteraard binnen doen. Ik heb geen fotostudio tot mijn beschikking.

Wat is newborn fotografie?

Newborn fotografie is een fotosessie van je pasgeboren baby. Het beste moment voor deze sessie is binnen 14 dagen na de geboorte. De sessie is ook in het ziekenhuis mogelijk (bijvoorbeeld bij te vroeg geboren kindjes). Er wordt uitsluitend gewerkt met natuurlijk licht. Tijdens je zwangerschap kun je deze fotosessie al boeken. We reserveren dan 2 data rond de tijd dat je bent uitgerekend. Uiteraard is een newborn fotosessie na 14 dagen na geboorte van je baby, ook mogelijk! Soms laat de situatie het niet eerder toe of besluit je om dit op een later moment te doen.

Werk je ook met accessoires?

Voor newborn fotografie heb ik diverse dekentjes en plaids. Ook heb ik verschillende (gehaakte) mutsjes en luierbroekjes voor jongetjes en meisjes. Als je zelf accessoires hebt is dat natuurlijk ook mogelijk!

Ik wil graag mijn zwangerschap en baby (newborn) laten fotograferen. Bied je ook een combi pakket aan?

Jazeker! Het is altijd leuk om de zwangerschap én de newborn te mogen fotograferen. Dit combi pakket wordt aantrekkelijk geprijsd aangeboden. Interesse? Neem dan contact met mij op!

Fotografeer je ook een huwelijk?

Bij uitzondering fotografeer ik kleine huwelijken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Help, ik ben ziek. Wat nu?

Geen probleem. Dat kan gebeuren. Neem in dat geval zo spoedig mogelijk contact met mij op en we verzetten de afspraak naar een ander moment.

Hoe moet ik betalen?

Bij het boeken van een sessie ontvang je (digitaal) een factuur. Deze factuur dient binnen 8 dagen te worden voldaan. Na ontvangst van de betaling is de fotosessie definitief. Lees ook altijd even de Algemene Voorwaarden die hierbij mee worden gestuurd.

 

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met mij op.

© Copyright Leonie Versantvoort fotografie