Vragen en antwoorden workshops


Welke fotografie workshops geef je? 

De workshop Leren Zien, Leren Fotograferen en Avondfotografie (in de wintermaanden) worden standaard aangeboden. Daarnaast is het volgen van diverse andere workshops ook mogelijk. Bijvoorbeeld een basisworkshop fotografie.

Ik twijfel welke workshop het beste bij mij past?

Als je twijfelt welke workshop bij jou past, kun je contact met mij opnemen. Een workshop speciaal op maat gemaakt behoort ook tot de mogelijkheden.

Ik wil graag met een zelf samengesteld groepje een workshop volgen. Kan dit?

Dat is geen probleem! Bij elke workshop staat de minimaal aantal deelnemers aangegeven. Als je een groter groepje hebt of je wil juist graag de workshop alleen volgen, kun je contact met mij opnemen voor de mogelijkheden.

Kan ik ook een workshop cadeau geven?

Natuurlijk kan dit! Neem hierover contact met mij op.

Wanneer komen er meer data van de workshops op de website?

Om flexibel te blijven zijn de workshops ongeveer 2 maanden vooruit gepland. Zit er voor jou geen geschikte datum bij of wil je het op een andere dag? Neem dan contact op. De workshop Leren Fotograferen wordt gegeven in een door jou samengestelde groep. Hierdoor wordt gezamenlijk de datum gepland.

Gaat de workshop bij slecht weer door?

Het risico van buiten fotograferen is slecht weer. Bij veel neerslag, onweer of harde wind, gaat de workshop niet door. We verzetten deze dan naar een later moment. Indien er een geschikte binnen locatie of overdekte locatie is gaat de workshop door. Avondfotografie is juist erg mooi als het een klein beetje regent. Dan is er een mooie reflectie waar we juist gebruik van kunnen maken.

 

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met mij op.

 

© Copyright Leonie Versantvoort fotografie