Reacties van klanten


Jouw reactie hierbij? Graag! Je kan je reactie mailen via het contactformulier.
 
Pim & Renée – newborn fotografie
newborn fotografie
Super fijne newborn shoot gehad met Leonie.
Ze heeft alle tijd voor je en leuke ideeën om jouw kindje op verschillende manieren te fotograferen.
Er is veel ruimte voor eigen inbreng.
 
 
 


Bart & Suzan – newborn fotografie
newborn fotografie
We vonden het fijn dat je de tijd nam voor Pleun om de foto’s te
maken. De attributen die je bij had, maakten het een bijzondere
ervaring en een échte Newborn Shoot. Dankjewel.
 
 
 
 
 
 
Flor, Stephan en familie – familie fotografie
familie fotografie Bedankt voor je flexibiliteit en kwaliteit om iedereen mee te nemen in het verhaal. Dit deed je heel knap. Het resultaat is super!! De foto’s laten goed zien hoe de situatie nu is en dat was ook het doel. De kindjes staan er ook weer mooi op :-) Wederom erg mooie foto’s.
 
 
 
 
 
 
Laura & Björn – huwelijksfotografie
Leonie Versantvoort fotografie Wij hebben het al een aantal keer gezegd, maar nogmaals ontzettend bedankt voor de GEWELDIGE foto’s en film! Wij kunnen niet in woorden uitdrukken hoe belangrijk deze voor ons zijn (geworden). Dit zijn de mooie herinneringen aan een prachtige, perfecte dag! Jij bent de beste!! Leonie, nogmaals ontzettend bedankt!! ♥♥
 
 
 
 
 
 
Bart & Suzan – zwangerschapsfotografie
Zwangerschapsfotografie
Bedankt voor de fijne avond! Ondanks dat we beide wat afwachtend waren of we het wel leuk zouden vinden, hebben we het als een zeer prettige middag ervaren. We voelden ons op het gemak bij je. En het resultaat is ook erg mooi. De keuze om maar 10 foto’s uit te zoeken was niet voor niets erg lastig :-)
 
 
 
 
 
 
Leonie & Marcel – newborn fotografie
De foto’s van Julie vinden we heel mooi geworden. We vonden het prettig hoe je te werk ging. Rustig, geduldig en de foto’s makend in het moment heeft geresulteerd in dat we Julie terug zien hoe ze ook ” echt”  is. Dank je wel daarvoor! We vonden het leuk om te zien hoe enthousiast je wordt wanneer je met je camera bezig bent.

Nicky – newborn fotografie
Newborn fotografie Leonie, bedankt voor de leuke fotosessie! De foto’s zijn echt mooi geworden!!  Ik ben erg blij met deze newborn fotoshoot van onze knappe Daan  xx Nicky
 
 
 
 
 

Lieke en John – newborn fotografie
Bedankt voor de mooie foto’s! Het was een leuke en ontspannen ochtend. We hebben genoten en we zijn erg blij met het resultaat!
 
 
Kelly en Joël – newborn fotografie
newbornfotografie
Zoals verwacht kunnen we geen keuze maken tussen de foto’s. Wat zijn ze prachtig.. Zijn zelf erg verliefd op de allerlaatste foto van ons 3!!!  Bedankt voor de super mooie foto’s en ochtend.
 
 
 
 
 
 
 
Eelco en Karen – kinderfotografie 
Leonie Versantvoort fotografieWat een prachtige foto’s en wat was het moeilijk om een keuze te maken! Stan heeft volop genoten en dat is te zien op de foto’s! Ook de foto’s van Krijn en Loet zijn erg mooi geworden. We kunnen zo met trots onze mannen showen!
 
 
 
 
 
 
Lieneke & Patrick – newborn fotografie
newborn fotografie
Ik ben blij dat ik alsnog besloten heb om foto’s van Cas te laten maken! Ik heb de middag als erg prettig ervaren! Je nam alle tijd voor ons en het voelde heel ontspannen. Dank je wel daarvoor!
 
 
 
 
 
 
Marieke & Paul – newborn fotografie 
Dank je wel voor de schitterende foto’s en je geduld tijdens de shoot!  Newborn fotografie
 
 
 
 
 
 
 
Marieke & Paul – zwangerschapsfotografie   
Zwangerschapsfotografie
We vonden de fotoshoot erg leuk en ontspannen. De foto’s zijn super en erg natuurlijk, precies zoals we hadden verwacht! We kijken uit naar de newborn fotoshoot!
 
 
 
 
 
 

Monique & Michel – baby fotografie 
We hebben een hele leuke fotosessie gehad met ons kleintje van 4 weken oud. Leonie heeft veel geduld en weet goed om te gaan met de kleine maar ook met ons als nieuwe ouders! Prachtige foto’s gekregen. Dank je wel Leonie. 
Newborn / baby fotografie
 
 
Carme & Gert-Jan – zwangerschapsfotografie 
Wat een super leuke verrassing! Een zwangerschaps shoot gekregen! En Leonie het was geweldig! Mooi weer en gezellig! Al met al een super ochtend! Bedankt Leonie!Zwangerschapsfotografie

Huub & Eva – newborn fotografie
Wat een super leuke foto’s zijn het geworden! Het is heel leuk om te zien hoe Guus’ karaktertje is vastgelegd en hoe herkenbaar het op de Newborn fotografiefoto’s overkomt. Het was moeilijk om de 10 leukste foto’s te kiezen! Nogmaals ontzettend bedankt voor deze shoot en wie weet tot een volgende keer!

Rogier & Ton – workshop Leren Fotograferen
Naast alle mooie portretten en schattige baby en newborn foto’s heeft Leonie een andere passie. Het gepassioneerd overbrengen van haar liefde voor camera en het leren zien. Of beter omschreven, het net even anders leren zien. Alvorens een foto te schieten.
We praten hier over een workshop fotografie. Op basis van haar enthousiaste reacties via email gekozen voor een sessie met Leonie en Workshop Leren fotograferenmijn vader. Beiden aspirant top fotografen in wording. Vooral als we ons toestel beter leren snappen en alle tips van Leonie goed opvolgen.
Wat mij erg bevallen is aan de workshop is de mate van persoonlijke aandacht, haar passie, energie, de ruimte die je krijgt, alle (domme) vragen die je (weer, keer op keer) kan stellen. In tegenstelling tot andere workshops met grote groepen en veel theorie is de persoonlijke touch wat de doorslag geeft. Theorie die je direct in praktijk brengt, en praktijk situaties die in directe theorie antwoorden resulteren.

Deze ‘basis’ cursus is zo goed bevallen dat we zeker nog een vervolg cursus gaan volgen bij Leonie. Wil je dus een goede fotografie workshop volgen, maar heb je nog twijfels? Leonie is flexibel in opties, locaties, omvang van de groep met een zeer concurrerende prijs. Doen dus. We hebben er super van genoten. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen! 
Leonie, bedankt voor een top dag! Veel geleerd, veel gelachen. Dat enthousiasme wat je hebt, en over draagt. Nooit verliezen. :)


Manon – kinderfotografie
De foto’s zijn echt hartstikke leuk geworden! Gelukkig, het is toch gelukt om wel een leuke foto van de twee samen te maken!
Bedankt weer. Kinderfotografie - Leonie Versantvoort

Familie Truijens – workshop Leren Zien
Wij hebben dit weekend met z’n vieren de leuke en leerzame workshop ‘Leren zien’ gedaan bij Leonie. Op het terrein Workshop Leren zien van Strijp-S liet ze ons de verschillende facetten van het fotograferen zien en wist ze ons nieuwe inzichten te geven  in het kijken naar de omgeving. Mooi om te zien wat licht en hoogte doen met de foto’s! Goede tips voor de aankomende zomervakantie ;). Dankjewel Leonie! 

Christel & Danny – gewonnen mini fotosessie in het kader van Wereld Downsyndroom Dag  
We hadden een fotoshoot gewonnen via je facebook actie. Altijd leuk natuurlijk, maar helemaal met zo’n resultaat! We willen je bedanken
voor de geweldige foto’s !  Jamie –  Wat een geweldige foto’s van onze kleinzoon Jamie. En wat een leuke actie van jou . Heel erg bedankt, groetjes Henk en Marian (Opa &  Oma)   –   Geweldige foto’s van Jamie. Zo’n knappe kleinzoon. Thanks. Groetjes Rian en Hennie (Opa & Oma) 

Deborah & Marcel – newborn fotografie 

De foto’s zijn in goede orde ontvangen. Ze zijn erg leuk en mooi geworden!  Newborn fotografie

 

 

 


Pui-Tjan – workshop Leren Zien
Workshop Leren Zien is erg leuk en interessant om te volgen. Leonie geeft je een andere kijk op het zien. Composities, lichtinval en vanuit een andere hoek die je normaal niet zo zou hebben gefotografeerd. Zo zijn er tijdens de Workshop Leren Zienworkshop bijzonder mooie foto’s gemaakt.
Bedankt voor de leuke en leerzame workshop!

Kristine – zwangerschapsfotografie/bellypaint (model)
Héél gaaf de foto’s!! Ik vind het resultaat echt geweldig! Klasse! Leonie Versantvoort fotografie

Roanne & Jules – zwangerschapsfotografie 
Dank je wel voor de mooie foto’s! We zijn er erg blij mee. Nu nog moeilijk om er één uit te kiezen! We vinden het leuk als je ook de newborn Zwangerschapsfotosessie shoot doet! Groetjes. 

Rosalyn & Joost – newborn fotografie
Bedankt voor de prachtige foto’s. We zijn er erg blij mee! Zelfs met de voetenfoto! De close-ups van Fleur zijn super. Julia is om op newborn fotografiete eten op haar buik en op de arm van Joost. Tot een volgende keer!

Ineke & Oscar – newborn fotografie 
Heel erg bedankt voor de fantastische foto’s! En dank voor het extra aantal foto’s, heel aardig van je! We zijn heel tevreden en newborn fotografiezullen je zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen!

Maikel, Edith & Jeremiah – gezinsfotografie
Super bedankt voor de mooie foto’s! We zijn er helemaal blij mee. Leuke en ontspannende fotoshoot gehad! Super veel leuke reacties op de mooie foto’s gehad! Dank je wel, helemaal blij mee!

Mama van Jelte – borstvoeding fotografie
Bedankt voor de mooie foto’s die je van mij en Jelte hebt gemaakt! Ik ben erg tevreden over het resultaat.
Ik heb al vele positieve reacties op de foto’s gekregen. Vooral de puurheid spreekt mensen aan. Mocht iemand nog een fotograaf zoeken, dan zal ik jou zeker aanbevelen! Bedankt!

 
 
 

Mirthe – portretfotografie (model)
Super gave fotoshoot met Leonie gedaan in natuurgebied de Malpie in Valkenswaard!
Dit was onze eerste samenwerking, ik hoop dat er nog veel volgen! Bedankt Leonie x


Jacobien – kinderfotografie
De foto’s zijn echt super geworden! Enorm bedankt!

Lies & David – kinderfotografie
Zeer leuke en spontane fotoshoot samen met David op Strijp S bij Leonie gehad. Eerst buiten in de vrieskou; leverde wel hele mooie plaatjes op! Daarna nog op binnen locatie ‘Radio Royaal’. Met de benen in de lucht!!
Bedankt Leonie het resultaat is GEWELDIG!!

Jeske & Maarten – newborn fotografie
Bedankt voor de mooie foto’s van onze Raul!!
We zijn er erg blij mee! Net een week oud en dan al een ‘kleine’ fotoreportage. Ook de kleur bewerking die we hebben gekregen maken de foto’s apart! Super!

Suzanne – gezinsfotografie
In de vrieskou met een lekker zonnetje geweldige foto’s gemaakt door Leonie. Eindelijk een keer iedereen op de foto.  
Alles mag, niks moet. 
Wij zijn zeer blij met het resultaat!

Maartje – zwangerschapsfotografie
Hey Leonie, bedankt voor de leuke foto’s van mijn bolle buik, maar ook voor de leuke foto’s van de kleine! We zijn er erg blij mee!! Het was een gezellige fotoshoot! Bedankt daarvoor!!


Manon & Bas – zwangerschapsfotografie
Het maken van de foto’s was een leuke, ongedwongen ervaring.
De resultaten mogen er dan ook wezen!
Bedankt!

Christel & Kiki – zwangerschapsfotografie
Ondanks dat ik in eerste instantie geen zwangere foto’s van mezelf wilde, ben ik toch erg blij dat ik ze heb laten maken en ik word zelfs op straat aangesproken over je foto’s!  Super bedankt!

Jeske – zwangerschapsfotografie
Super bedankt voor de leuke shoot vandaag ben erg blij met het eindresultaat!! Voor in de toekomst wens ik je erg veel succes 
met 
het fotograferen, zeker in doorgaan want de foto´s die jij maakt zijn erg mooi zowel van kinderen als volwassenen!!

Sophie – portretfotografie
Heel erg bedankt voor het mooie resultaat en de gezellige fotoshoot! Een bijzondere wandeling door het bos, waar we op diverse plaatsen foto’s hebben gemaakt. Het was een erg prettige samenwerking! Leonie komt met veel leuke suggesties, maar laat ook ruimte voor eigen inbreng; een erg goede balans. Leonie is ontzettend vriendelijk en zorgt direct voor een ontspannen, ongedwongen sfeer. Deze fijne sfeer komt het resultaat van de fotoshoot zeker ten goede en zorgt voor meer spontane foto’s. Haar creatieve kijk zorgt voor bijzondere en gevarieerde portretten. Leonie heel erg bedankt, ik ben blij met het resultaat!


Petra – kinderfotografie                                                                                                                                                   
Graag willen wij jou ontzettend bedanken voor de super mooie en leuke foto’s van onze kinderen. We vinden het vooral ook leuk
dat kinderfotografieje het op verschillende locaties hebt gedaan, wat steeds weer een ander plaatje oplevert. Vooral de foto’s buiten vind wij geweldig omdat deze puur ‘natuur’ en ongedwongen zijn. Ik hoop dat al jou klanten net zo tevreden zullen zijn als wij, dus vandaar dit berichtje dat iedereen het kan lezen!!!!! Hopelijk zien we je nog eens en succes verder met al je foto’s en bezigheden.

 


Cécile – portretfotografie
Op dinsdag 19 juni 2012 heeft Leonie Versantvoort een fotoshoot van mij gemaakt. Ik koos in overleg met Leonie de locatie en zo 
kwamen we bij de Kempense plassen terecht. In het begin was het wat onwennig maar door de vriendelijke benadering van Leonie kwam al gauw de ontspanning en dat zie je later terug op de foto’s zelf. Leonie heeft oog voor detail. De foto’s kenmerken zich door fraaie composities, mooie dieptewerking en oog voor lichtval. Een fijne sfeer was ook zeker aanwezig! Ik heb veel positieve reacties gekregen en ik ben erg blij met het uiteindelijke resultaat. Leonie, nogmaals dank je wel, complimenten voor je mooie werk!

 


Monique – gezinsfotografie  
Het was een erg leuke locatie (bedankt voor de tip!) met vele interessante mogelijkheden en een prachtig resultaat! Ondanks de regen heb je werkelijk mooie foto’s gemaakt! De kinderen hebben ervan genoten en veel lol gehad. Wij kijken uit naar de volgende keer, want die komt er zeker!!! 

© Copyright Leonie Versantvoort fotografie