Huwelijksfotografie


Een bijzondere dag, een bijzonder moment. Jullie willen samen oud worden. Een tastbare herinnering aan van deze mooie dag!

Het fotograferen van een intiem huwelijk is bij mij mogelijk. Een persoonlijke benadering, een ontspannen gevoel. Het huwelijk wordt vastgelegd op een lifestyle manier: een tastbare weerspiegeling van de werkelijkheid. Eerlijke en authentieke beelden van de dag, waarbij ik zoveel mogelijk op de achtergrond blijf.

Mogelijkheden

  • Een intiem huwelijk bestaat uit maximaal 50 personen
  • Duur: maximaal 5 uur aanwezigheid
  • Standaard inclusief:  afspraken en wensen op papier, vrijblijvende offerte, reiskosten,  selectie en bewerking van de foto’s, USB stick met minimaal 100 en maximaal 400 foto’s in hoge resolutie, in kleur en omgezet in zwart/wit, 3 preview foto’s de volgende dag
  • Opties: persoonlijk kennismakingsgesprek met het bespreken van jullie wensen, loveshoot of huwelijksaankondiging fotoshoot

Tarieven

Het tarief van het fotograferen van jullie bijzondere dag wordt bepaald aan de hand van jullie wensen en de duur van aanwezigheid. Geef bij de aanvraag aan wanneer de trouwdatum is, hoeveel gasten er worden verwacht, een opzet van de dagindeling, locatie(s), wensen die jullie hebben.

© Copyright Leonie Versantvoort fotografie