Dit ben ik!


Ik ben Leonie. Creatief, enthousiast en gepassioneerd fotografe!                        ik

Het verschil tussen kijken en zien is enorm.

Daar begint het fotograferen voor mij. Waar de één aan voorbij loopt zonder het op te merken zie ik iets bijzonders.. iets wat mijn zintuigen doet prikkelen.. iets wat ik vast wil leggen. Maar ook iets waarvan ik wil genieten. Mijn inspiratie komt uit alles om me heen. Van iets kleins en heel eenvoudigs kan ik talloze ideeën krijgen!

Het werken met natuurlijk licht en op locatie, zorgen er elke keer voor dat de fotosessie uniek én persoonlijk is. Hieruit haal ik ontzettend veel genoegdoening. Beelden die puur zijn en emotie uitstralen, persoonlijk zijn, beelden die spreken en met een verhaal.
Ook het geven van workshops vind ik geweldig! Want wat is er mooier dan je passie te delen met anderen?

Af en toe is er ruimte voor vrije opdrachten om eigen ideeën uit te werken. Heerlijk om zo mijn creativiteit kwijt te kunnen. Geweldig als die foto’s voor publicaties gebruikt worden en de hele wereld over gaan met miljoenen likes, reacties en gedeelden berichten!


Fotografie is mijn passie!

Dit ben ik!
© Copyright Leonie Versantvoort fotografie